Biljarten

Het biljarten neemt een voorname plaats in voor ontmoeting en gezelligheid. Op de eerste etage hebben we een ruime biljartzaal ingericht met drie biljarttafels. Er is in de winterperiode keuze uit verschillende competities en toernooien om aan deel te nemen.

Vrij biljarten

Vrij biljarten is mogelijk op alle werkdagen tijdens de openingstijden op één of meer tafels. Het aantal vrije biljarttafels is in de winterperiode afhankelijk van biljartlessen en/of -competities.

De organisatie van competitie en toernooien ligt bij de biljartcommissie. Elk seizoen start met een openingsvergadering en eindigt met een gezellige slotavond waar ook de kampioenen gehuldigd worden. U kunt zowel voor de competitie als voor de biljartlessen informatie inwinnen bij In de Vrijloop, waar u zo  nodig wordt doorverwezen naar één van de leden van de biljartcommissie. Natuurlijk kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan de biljartzaal, waar u de sfeer kunt proeven. Wilt u aan de competitie meedoen, dan kunt u zich tot begin september ter plaatse, via een aanmeldingsformulier in het programmaboekje of op de website opgeven.  Wie aan de vorige competitie heeft meegedaan wordt in principe automatisch geboekt voor de nieuwe competitie.

Competitie libre

Gespeeld wordt in 5 poules van maximaal 16 deelnemers op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur. Er wordt contributie betaald voor deelname, te vinden in het programmaboekje. De competitie wordt gespeeld van oktober tot april en de poulewinnaars spelen om het algemeen kampioenschap. Vaak is er nog plaats op één of meer middagen en ook is er de mogelijkheid om in januari in te stromen voor de 2-de competitiehelft.

Competitie 3-banden

In de loop van het seizoen wordt er een hele competitie 3-banden gespeeld.

Snerttoernooi 3-banden

Het snerttoernooi wordt in de maand januari op een zaterdag georganiseerd.

Bandstoten

Op vrijdagmiddag wordt een competitie bandstoten georganiseerd.

Biljartlessen

Libre, op elke dinsdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur en 3-banden elke vrijdagochtend van 09:30 tot 11:00 uur. Leden van In de Vrijloop staan u bij de beginselen van het biljartspel onder de knie te krijgen. Opgave in de maand augustus/begin september d.m.v. de opgavebon in het activiteitenboekje. In de zomer kunt u o.a. meedoen aan een competitie bandstoten (minimaal 1 band).

Kosten

Voor deelnamekosten zie het programmaboekje.